همه چیز در مورد اقامت کانادا

 

 

 

انواع روشهای اقامت کشور کانادا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

قبل از هر چیز باید راه های موجود برای مهاجرت به کانادا و راه هایی که ایرانیان عزیز میتوانند اقامت کانادا را اخذ کنند را بررسی کنیم




ما ایرانیها خیلی دوست داریم انچه را خوشمان می اید بشونیم و واقعیت همیشه برایمان تلخ است و به همین خاطر گیر افراد سود جو می افتیم و بعدش از همه وحشت داریم و فکر میکنیم همه ند

متاسفانه در حال حاضر اخذ اقامت امریکا و کانادا بر خلاف انچه در تبلیغات دلالال مهاجرتی گفته و نوشته میشود سخت شده است به طوری که وکلای مجرب همه میدانند که نام ایرانیان در اداره مهاجرت امریکا ، کانادا ، انگلیس و استرالیا به عنوان بلاک لیست درج شده است و چراغ قرمز برای پاسپورت ایرانی روشن شده است . چراغ قرمز در سیستم مهاجرت یعنی دارنده پاسپورت و تابعیت مذکور باید با نهایت دقت و حساسیت بررسی شود . در حال حاضر با کوچکترین اشکال در پرونده های مهاجرتی کانادا پرونده های ایرانیان رد میشود و یا با کوچترین شک تردید مامورین سفارتهای کانادا پرونده ایرانیان را اجازه دارند رد و مرفوض نمایند

-----------------------------------------------------------------------

اولین هشدار ! گول تبلیغات دلالال مهاجرتی را نخورید

-----------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

بیایید صادقانه بررسی کنیم از چه روشهایی در حال حاضر میشود به کانادا مهاجرت کرد؟

متاسفانه در روزگار فعلی با وجود کلی پناهنده جنگی و انسانهای فراری و اواره از کشور خود و پناهجو های مختلف در سراسر دنیا ، کشورهایی مثل کانادا و استرالیا و امریکا که پناهنده پذیر هستند دچار مشکلات زیادی در رابطه با پذیرش متقاضیان مهاجرت شده اند و بنابراین ترجیح میدهند متقاضیان مهاجرت را از کشورهای مختلف بر اساس پول و سرمایه جذب کنند… خلاصه اینکه دوست ندارند در وضعیت اقتصادی فعلی نان مجانی به کسی بدهند . بنابراین در حال حاضر برای مهاجرت به کانادا پول و سرمایه شما حرف اول را میزند و تخصص شما در ردیف اخر قرار دارد . اینکه میگویند کشور کانادا و یا استرالیا به نیروی کار نیاز دارد و برای ایرانیان فرش قرمز پهن کردند که بیایید تو کشور ما تو رو خدا کار کنید بیشتر یک طنز است تا واقعیت

 

 

اما اگر دنبال پاسخ واقعی هستید ما به شما میگوییم که فعلا ! تنها روشهایی که میشود به کانادا مهاجرت کرد که البته پیروزی پرونده متقاضیان در همه این روشها ۸۰ تا ۹۰ درصد است به شرح زیر است

 

اول - مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری


دوم- مهاجرت به کانادا از طریق ایجاد شغل و یا ایجاد اماکن توریستی


سوم- مهاجرت به کانادا از طریق پرداخت ۲۵۰ هزار دلار بلاعوض به دولت کانادا


چهارم- تحصیل در کانادا  و امکان اخذ اقامت پس از اتمام تحصیل


پنجم- مهاجرت کوتاه مدت از طریق ویزای توریستی مولتی پل ۳ ساله یا ۵ ساله


ششم- مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری و یا پیشنهاد کاری یا همان اسکیل ورکر که این روش در حال حاضر بسیار سخت و پیچیده شده است و دولت کانادا پرونده های ایرانیان را قبول نمیکند و تصمیمی ندارد که نیروهای مورد نیاز متخصص خود را از شهروندان ایرانی تامین کند

در گذشته در صورت داشتن مدرک زبان بین المللی ایلتس ۷ و۸ و همچنین سابقه کار ۵ سال به بالا در یک رشته و یا تخصص همانند پرستاری یا جوشکاری و یا مهندسی و داشتن سابقه بیمه و سن جوان و یا نسبتا جوان و همچنین داشتن مدرک تحصیلی میتوانستید بر اساس یک امیتاز بندی مشخص برای کار در زمینه شغلی خود جهت اقامت کانادا به عنوان یک نیروی جوان متخصص و تحصیل کرده اقدام کنید . در حال حاضر امتیاز بندی این روش مهاجرت تغییر کرده و مدارک مالی و کاری زیادی میخواهد و همچنین ۸ سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی و اصولا سختگیری چنان زیاد شده است که شرکتها و وکلای مهاجرتی مطمئن هستند که قبولی این نوع پرونده ها در حال حاضر غیر ممکن و یا بسیار سخت است . نبودن سفارت کانادا در ایران این سختی را بیشتر کرده است . بنابراین گروه وکلای ویزا اکسپرس در حال حاضر این نو روش مهاجرت را قبول و انجام نمیدهند

هفتم - پناهندگی در کانادا - شرکت ویزا اکسپرس هیچگونه خدماتی برای پناهندگی رائه نمیکند و ایرانیان عزیز را از این روش برحذر میدارد
پناهندگی یکی از راههای پر خطر در امر مهاجرت میباشد و متاسفانه همه روزه افراد زیادی بدون در نظر گرفتن عواقب و شرایط آن مایل به پناهنده شدن در کشورهای پیشرفته دنیا هستند. کانادا از جمله کشورهای مورد توجه عموم در امر پناهندگیست. پناهندگی در کانادا و بهره وری از خدمات دولتی کانادا و نهایتا اخذ اقامت دائم کانادا شرایطی است که شاید غالبا70 درصد مردم دنیا یکبار به ان فکر کرده باشند و این امر را به عنوان یکی از طرق مهاجرت به کانادا در نظر گرفته باشند ، اما عموما اشخاص اطلاعات کافی در باب پناهندگی در کانادا، شرایط فرد پناهنده در کانادا، عاقبت فرد پناهنده در صورت رد شدن درخواست پناهندگی وی از جانب دولت کانادا و را ندارند

اول تحقیق کنید بعد اقدام کنید


 




روش‌های اقدام مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری



توضیح ویژه : دوره جدید جذب متقاضی استان کبک در روز پنج شنبه 30 مارس 2017توسط دولت کبک اعلام شد. زمان این دوره از 29 می 2017 الی 23 فوریه 20 است اما کارشناسان معتقدند سهمیه 1900 تایی پرونده ها زودتر از زمان اتمام دوره تکمیل خواهد شد. برای تشکیل پرونده خود لطفا هر چه سریعتر با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید




 

روش اول مهاجرت به کانادا

 مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استان کبک

مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک جهت مدیران، سرمایه داران، سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل است. متقاضیان با داشتن تجربیات مدیریتی و تجاری چه در بخش خصوصی و چه دولتی و توان پرداخت هزینه سرمایه گذاری قادر به اقدام در این گروه می باشند. در این روش بدون قید و شرط در جا به شما ویزای اقامت دائم و حق شهروندی کانادا ( پی - ار ) اهدا میشود و بعد از ۴ تا ۵ سال متقاضیان میتوانند برای پاسپورت کانادا اقدام کنند . مهاجران سرمایه گذار از طریق استان کبک و یا هر استان دیگر، طبق قانون اساسی کانادا، که حق حرکت و زندگی در هر نقطه از کشور را به شهروندان اعطا کرده است، قادر خواهند بود در هر نقطه از کشور آزادانه زندگی کنند.

هزینه ها و شرایط

متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک باید واجد شرایط زیر باشد

اثبات داشتن حداقل دارایی در ایران و یا کشور های دیگر به ارزش ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا - این دارایی میتواند پول نقد ، خانه ، ماشین ، سهام بانکی ، زمین باشد

---------------------------------------------------------------------
پرداخت مبلغ ۸۰۰ هزار دلار به خزانه دولت به مدت ۵ سال بدون دریافت سود
و یا پرداخت پول بلا عوض به مبلغ 220,000 دلار کانادا به جای 800,000 دلار کانادا که البته
اثبات و مشخص کردن منشا ثروت بسیار مهم است

---------------------------------------------------------------------
اثبات داشتن کسب و کار قانونی در ۵ سال گذشته و داشتن تجربه مدیریت و داشتن کارمند رسمی
فرزندان زیر 19 سال و همسر متقاضی می توانند در پرونده متقاضی قرار گیرند و اقامت دائم را در جا دریافت کنند 

-----------------------------------------------------------

بدون نیاز به دانستن زبان و یا شرط سنی و تحصیلی

مزایای مهاجرت سرمایه گذاری به کانادا از طریق استان کبک

مم نبودن به راه‌اندازی کسب‌ و کار در کانادا.
آزادی انتخاب محل زندگی در هر جای کشور بدون پرداخت جریمه.
سفر به بیش از ۱۷۰ کشور جهان بعد از دریافت پاسپورت کانادا.
تحصیل در بهترین سیستم آموزشی و دانشگاه های دنیا به محض دریافت اقامت دائم کانادا.
بهداشت و درمان رایگان به محض دریافت اقامت دائم کانادا.

 

 


------------------------------------------------------------------

روش دوم مهاجرت به کانادا

از طریق ایجاد کار و بیزنس

PNP

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در برنامه های استانی کانادا


برخلاف برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک که شما به عنوان سرمایه دار مهاجرت می کنید و مم به انجام هیچ گونه سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار نخواهید بود، استان های دیگر از شما می خواهند در استان مربوطه کسب و کاری ایجاد نمایید و در دو سال اول بعد از ورود به کانادا در آن استان ساکن شوید و به این ترتیب موجب رونق اقتصادی استان مربوطه باشید. در صورتی که در استان مربوطه کسب و کاری که متعهد می شوید را ایجاد نکنید و یا در استان مربوطه ساکن نشوید و همچنین اگر به دلیل غیر موجه برای مقامات دولتی استان، در هر زمانی زیر دو سال استان مربوطه را ترک کنید مبلغی که به عنوان وثیقه نزد دولت استانی باقی گذاشته بودید ، به شما بازگردانده نخواهد شد. هر استان شرایط خاصی برای خود تایین کرده است و متقاضی را مم می کند مبلغ خاصی را به عنوان حداقل میزان سرمایه گذاری در کسب و کاری در استان سرمایه گذاری نماید. همچنین حداقل ثروتی که متقاضی باید نشان دهد، در استان های مختلف از 250.000 دلار کانادا تا 600.000 دلار کانادا متفاوت می باشد. در مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی نیز، تنها فرزندان زیر 19 سال می توانند در پرونده شامل شوند. مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی دارای هزینه های از جمله هزینه تهیه یک بیزینس پلان منسجم و حرفه ای و دو بار سفر به کانادا است و مستم در نظر گرفتن مطالب بسیاری از جمله نوع کسب و کاری که قرار است در کانادا ایجاد کنید، سن متقاضی، وضعیت زبان، باز بودن برنامه در زمان اقدام متقاضی و . می باشد که تنها از طریق مشاوره دقیق با افراد حرفه ای میسر است و توصیه نمی شود تنها به این دلیل که یک استان در نگاه اول ارزانتر به نظر می رسد آن استان انتخاب شود. در ادامه به خلاصه ای از شرایط استان های مختلف برای مهاجرت به کانادا نظر می افکنیم، برای اطلاعات کاملتر در رابطه با قوانین مربوط به هر استان را به طور خلاصه در زیر توضیح میدهیم 

--------------------------------------------------------------------

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان پرنس ادوارد

- روش تجاری با مالکیت صد درصد

- روش تجاری با مالکیت مشارکتی

متقاضی در هر دو روش فوق جهت راه اندازی شغل و کسب و کار باید دارای حداقل شرایط ثروت و سرمایه، سن، تحصیلات، سابقه شغلی و کاری، مطابقت پذیری با استان و فرهنگ غالب آن و آشنایی به زبان انگلیسی باشد.
همچنین متقاضی باید بیزینس پلان مورد نظر را با جزئیات ارائه نماید.
سرمایه گذارانی که هدفشان خرید و یا راه اندازی شغل با مالکیت ۱۰۰% و بدون شریک است امکان شراکت برایشان وجود ندارد مگر و بشرط اینکه قبل از مصاحبه نهایی، پلان شغلیشان را تغییر داده باشند. متقاضی در این گروه مم به مدیریت شغل خود به طور صد در صد است. سرمایه گذارانی‌ که قصد شریک شدن با خرید مشاغل اماده و فعال دارند باید حداقل 1/3 سهام و یا شغل مورد نظر را خریداری نمایند و 1/3 مدیریت شغل خریداری شده را نیز بر عهده داشته باشند.
متقاضیان باید یک بار سفر اکتشافی 5 روزه به استان داشته باشند. هدف از این سفر دیدار با مسئولین اداره ی مهاجرت، کار، مدارس و. و همچنین دیدار از استان جهت کسب تجربه و بررسی هزینه های شغلی ،ست، تحصیلات و غیره میباشد.
متقاضیان 2 سال فرصت خواهند داشت تا طبق پلان ارائه شده و یا با ارائه دلایل منطقی شغل دیگری را راه اندازی نمایند. بعد از آن که متقاضی سرمایه گذاری لازم را با هر کدام از شرایط ذکر شده به انجام رسانید، مبلغ ودیعه به وی مسترد خواهد شد.

حداقل ثروت متقاضی جهت اقدام در استان پرنس ادوارد 600,000 دلار کانادا میباشد.
بسته به پلان ارایه شده، حداقل مبلغ سرمایه گذاری 150,000 دلار کانادا میباشد.

--------------------------------------------------------------------------

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان بریتیش کلمبیا

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، ابتدا با اخذ اجازه کار و سپس تبدیل آن به اقامت دائم کانادا

مهاجرت از طریق کار آفرینی در برنامه استانی بریتیش کلمبیا مختص کار آفرینان با سابقه ای است که آماده سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا هستند و می‌ خواهند فعالانه کسب و کاری را در آنجا مدیریت نمایند. اگر می خواهید برای مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی اقدام کنید، می توانید در برنامه استانی بریتیش کلمبیا ثبت نام کنید. بدین ترتیب در ابتدا به شما یک اجازه کار داده می شود که از طریق آن می توانید برای ویزای کار 2 ساله اقدام کنید. چنانچه طی 20 ماه بعد از ورود به کانادا کسب و کار خود را با موفقیت راه اندازی کنید می توانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایید. حداقل میزان ثروت باید 600.000 دلار کانادا باشد و حداقل مبلغ سرمایه گذاری در کسب و کار مورد نظر باید 200.000 دلار کانادا باشد.

---------------------------------------------------------------------

مهاجرت به کانادا از طریق پروژه های استراتژیک
شرکتها و سرمایه گذاران خارجی می توانند با ایجاد کسب و کارشان از این روش تا ۵ نفر از متخصصین خود را به این استان بیاورند
حداقل سرمایه گذاری ۵۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
ایجاد حداقل سه شغل جدید برای شهروندان و یا مقیمان دایم کانادا

---------------------------------------------------------------------

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان مانیتوبا

مهاجرت سرمایه گذاری به منیتوبا برای جذب متقاضیانی است که دارای سابقه مدیریتی در کسب و کار خود چه در بخش خصوصی و چه دولتی می باشند و در نظر داشته باشند که با ایجاد و یا خرید کسب و کار در این استان زندگی نمایند.
شرایط متقاضیان سرمایه گذار در استان مانیتوبا:

داشتن حداقل 3 سال سابقه کسب و کار و یا مدیریت در سطوح بالا دارایی به ارزش ۳۵۰,۰۰۰ دلار
سرمایه گذاری به میزان ۱۵۰,۰۰۰ دلار
سفر اکتشافی جهت دیدار از کسب و کارها، مدارس و لمس کردن جو جامعه و نظایر آن
پرداخت مبلغ 100,000 دلار به عنوان ودیعه بعد از صدور نامه قبولی
روش پذیرش سرمایه گذاران در این استان:

متقاضیان سرمایه گذاری در مانیتوبا بر اساس سیستم امتیازی طراحی شده است که شامل سن، دارایی، سابقه مدیریت یا کسب و کار ، اشنایی حداقل به یکی از زبانهای انگلیسی یا فرانسه میباشد.
متقاضی میبایست حداقل دارای 3 سال سابقه کار در 5 سال گذشته باشد.

-----------------------------------------------------------------------

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در استان انتاریو

برنامه مهاجرت به انتاریو برای جذب متقاضیانی است که سابقه داشتن کسب و کار و یا مدیریت در مشاغل آزاد و یا دوائر دولتی دارند تعبییه شده است. این روش به متقاضیان امکان دریافت اقامت دائم کانادا و در نهایت شهروندی کانادا را از طریق ایجاد کسب و کار و یا سرمایه گذاری در کسب و کاری فعال می دهد.
شرایط متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق استان انتاریو

متقاضی حداقل 3سال سابقه کار یا مدیریت (مدیریت عامل، رئیس هیئت مدیره،مدیر پروژه و.) داشته باشد.
دارایی متقاضی می بایست بین 800,000 تا 1,500,000 دلار باشد. این مبلغ متناسب با منطقه ای که
سرمایه گذاری انجام می گردد، متغیر است.
سرمایه گذاری باید به صورت خرید تجارتی فعال و یا کسب و کار و شغلی جدید باشد.
مدیریت واحد خریداری و یا راه اندازی شده به عهده متقاضی صورت گیرد.
حداقل دو شغل تمام وقت برای شهروندان یا مقیمان دائم کانادا ایجاد کند.

در این صورت، مهاجر می تواند یک شریک تجاری از هر کجای دنیا انتخاب و ایشان را با اعضای خانواده به کانادا بیاورد.
بعد از قبولی پلان کاری، برای متقاضی، شریک تجاری و کلیه اعضای خانواده ایشان به مدت 2 سال ویزا صادر و در صورت اجرای شرایطی که به آن متعهد شده اند عمل شود، اقامت دائم کانادا داده می شود.
سیستم پذیرش سرمایه گذاری در استان انتاریو

مهاجرت سرمایه گذاری در استان انتاریو بر اساس سیستم امتیازبندی طراحی شده است. فاکتورهای امتیازها شامل سابقه کاری، سرمایه گذاری و مهارت‌های فردی و . است.

-------------------------------------------------------------------------

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان نیوبرانزویک

متقاضیان مهاجرت سرمایه گذاری استان نیوبرانزویک جهت ورود طرح های تجاری سودآور و سرمایه‌گذاری در این استان بوجود امده اند که غیر از اعضای خانواده مهاجر، از ساکنین استان نیز به کار گمارده شوند. طرح تجاری یا پلان مورد نظر سرمایه گذار باید برای استان سود آور بوده و کسب و کار باید با مدیریت متقاضی خریداری، راه‌اندازی و اداره شود.
حداقل میزان دارایی باید ۳۰۰,۰۰۰$ باشد.
پرداخت ۷۵,۰۰۰$ توسط متقاضی به عنوان تضمین مالی جهت اسکان و راه اندازی شغل مورد نظر است.
چنانچه متقاضی به تعهدات خود عمل کند، مبلغ مذکور عیناً مسترد خواهد شد.
متقاضی ۳ سال در ۵ سال اخیر سابقه مدیریت داشته باشد.
حداقل مبلغ سرمایه گذاری باید ۱۵۰,۰۰۰ دلار باشد.
به زبان انگلیسی یا فرانسه آشنایی داشته باشد.
تحصیلات حداقل دیپلم داشته باشد.
تعهد به اسکان و راه اندازی کسب و کار در استان بدهد.
قبل از تشکیل پرونده سفر تحقیقاتی به استان داشته باشد.
پذیرش با روش امتیاز بندی صورت می گیرد.

--------------------------------------------------------

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان ساسکاچوان، کارآفرینی

حداقل ۳ سال سابقه مدیریت تجاری در بخشهای خصوصی و یا دولتی
حداقل دارایی ۳۰۰,۰۰۰ دلار کانادا
دیدار اکتشافی از استان به مدت ۵ روز
دخالت مستقیم و مدیریت روز به روز کسب و کار خود
ار ایه طرح تجاری و یک طرح برای اقدامات بعد از اقامت
پرداخت ۷۵,۰۰۰ دلار ودیعه
تعهد در اجرای طرح تجاری، چنانچه متقاضی در استان اسکان نکند و یا به تعهد خود در راه اندازی کسب و کار و مفاد قرارداد عمل ننماید، مبلغ سپرده به او مسترد نخواهد شد.
حداقل مبلغ سرمایه گذاری ۱۵۰,۰۰۰ دلار
محدودیت سن، تحصیلات و دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه وجود ندارد.

-------------------------------------------------------------------------------

روش سوم مهاجرت به کانادا

 ویزای توریستی ۳ تا ۵ ساله

ویزا تضمینی کانادا – مولتی ۵ ساله

ویزای مولتی پل توریستی کانادا ویزایی توریستی است که شما به مدت ۳ یا ۵ سال دریافت میکنید و هر زمانی بخواهید میتوانید به کانادا سفر کنید و یا خارج شوید و خانه اجاره کنید و یا شرکتی افتتاح کنید و فعالیت اقتصادی انجام دهید . اشکال اصلی این ویزا این است که در سال ۶ ماه بیشتر نمیتوانید در کانادا باشید و ۶ ماه باید خارج از کشور بسر ببرید . اما خوبی این ویزا این است که در صورتی که فعالیت تجاری ایجاد کنید میتوانید این ویزا را تبدیل به اقامت کانادا بکنید

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا 

اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

 ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

 گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

 ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، رومه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

 تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

در نظر داشته باشیدکه داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

هزینه برای هر نفر بزرگسال ۱۰ میلیون تومان

مدت زمان اخذ ویزا : ۳ تا ۴ ماه

تضمین بازگشت مبلغ در صورت عدم صدور ویزا

--------------------------------------------=====---------------------------


 

روش چهارم مهاجرت به کانادا 

تحصیل در کانادا



هرساله بیش از 200 هزار دانشجوی بین المللی در دانشگاه ها و مراکز آموزشی کانادا تحصیل می کنند. تحصیل در کانادا انتخاب بسیاری از دانشجویان برای ادامه تحصیل است. سطح بالای کیفیت آموزشی، ارزشمند بودن مدارک تحصیلی و معقول بودن هزینه ها باعث شده تحصیل در کانادا در بین دانشجویان کشورهای متفاوت بخصوص ایران بسیار مورد توجه قرارگیرد

 

کانادا جزو کشورهای G8 یعنی هشت کشور صنعتی وثروتمند جهان که 50 درصد اقتصاد جهان را در دست دارند می باشد و در بین این کشورها پول بیشتری برای آموزش هزینه می کند. در مجموع دولت کانادا اهمیت زیادی به یادگیری می دهد و به همین علت سیستم آموزش و پرورش همچنین آموزش عالی این کشور از استاندارد بالایی برخوردار است




دانشکاه های بین المللی کانادا برای خارجیان و کسانی که میخواهند در انها تحصیل کنند مکان خوبی برای ساختن یک اینده روشن است ….اما نکته سخت تحصیل در کانادا هزینه تحصیل  و هزینه های جاری و سالیانه دانشجو است . درست است که دانشجو هفته ای ۳۰ ساعت اجازه کار در کانادا دارد ولی صادقانه بگوییم که هیچ دانشجویی وقتی ازاد برای کار کردن در کانادا نخواهد داشت و این فقط یک شعار تبلیغاتی است . دانشگاه های کانادا به سادگی به کسی مدرک نمیدهند و معمولا فعالیتهای فوق برنامه دانشگاه ها چنان زیاد است که تا حالا ما ندیده ایم که دانشجویی در خارج از خانه وقت کار کردن داشته باشد ، مگر اینکه کار و فعالیت اینترنتی و یا ساخت وب سایت و شبکه در منزل خود انجام دهد . هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی و بین المللی کانادا با توجه به نرخ دلار برای ما ایرانیان کمی زیاد است  و دانشگاه های دولتی کانادا معمولا به دانشجویان خارجی - بین المللی پذیرش و بورس نمیدهند مگر اینکه دانشجو در سه ترم اول معدل

مهاجرت به کشور پرتغال با ساده ترین روش در ۷ ماه زنذگی در اتحادیه اروپا

چرا مهاجرت به اکوادور ؟ انچه باید در مورد اکوادور بدانید

اخذ پاسپورت قانونی امریکای جنوبی و مرکزی بصورت قانونی

کانادا ,استان ,مهاجرت ,سرمایه ,کار ,های ,به کانادا ,و یا ,از طریق ,مهاجرت به ,سرمایه گذاری ,طریق سرمایه گذاری ,مهاجرت سرمایه گذاری ,مبلغ سرمایه گذاری ,هزار دلاراگر متاهل

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سورمه طبیب مشاوره حقوقی - وکیل در مشهد - آسا وکیل دستگاه بسته بندی ماشین سازی مسائلی چله رگبرگ های سیاه تهران آموز املاک و صنایع کشاورزی ایران آموزش مقاله خوانی دانلود فیلم جدید